Společně odpovědně a
udržitelně | CSR Kulatý
stůl

1 minuta čtení | 8.10.2024

Jak mohou firmy, veřejná správa, samospráva, veřejně prospěšné organizace a další subjekty společně rozvíjet a podporovat společenskou odpovědnost a udržitelnost? Tato důležitá témata probereme na akci Společně odpovědně a udržitelně, která se uskuteční 31. října 2024 v prostorách naší automobilky.

V úvodu akce se zaměříme na příklady dobré praxe v oblasti plánování a realizace strategií společenské odpovědnosti a udržitelnosti. Zástupci odpovědných firem jako HMMC, Plzeňský Prazdroj či Weinerberger vám přiblíží své projekty týkající se inovací či dobrovolnictví.

V druhé části se budeme věnovat otázkám spolupráce mezi firmami, obcemi a městy, veřejně prospěšnými organizacemi a dalšími zúčastněnými stranami. Jaké benefity může taková forma spolupráce přinést regionálním organizacím, firmám a lidem? O tom budou diskutovat zástupci firem, samospráv a veřejně prospěšných organizací.

Akce je určena pro firmy, neziskové organizace i veřejnost zabývající se problematikou společenské odpovědnosti a udržitelnosti.

Zaregistrovat se můžete zde.

Akce se koná pod záštitou hejtmana Moravskoslezského kraje.

Těšíme se na vás!